Ta en til frokost og en til middag

En av Japans mest fantastiske oppfinnelser er ingen ringere enn den berømte matcha grønn te.

Du har kanskje sett dette tilbys i japanske restauranter, isbarer eller i asiatiske dagligvarebutikker . Men hva har alt dette å gjøre med hverandre?

Hvis du ikke drikker denne fantastiske drikke ennå, så du har noen å fange opp. I japansk kultur er matcha grønn te verdsatt som det antas å bidra til å forbedre livene innen stress og helse. For å være presis, var grønn te i kinesisk kultur, men et sted langs linjen det var bare stor i japansk kultur. Det er derfor det er sett mer som “japanske ting”.

4be5a1d7c18ac7f54a7d84a10e259687

Det har blitt rapportert at buddhistiske munker drakk denne te å holde vakt mens de er stille en lang periode med meditasjon. Dette er bevis på egenskapene til grønn te som sies å opprettholde en følelse av zen mens det øker mental årvåkenhet. Typen som kaffe uten nervøs følelser!

img_0987

Japanske grønne te blade dyrkes i skyggen, der tvinger bladene til at producere mere klorofyl og bliver mere grøn. Dette forøgede chlorophyllindhold er årsagen til den grønne farve. Bladene bliver derefter plukket, dampet, tørret og endelig jordet i et pulver. Dette gør det, så det let opløses som stearinlys!

kale-ice-cubes

Nå er jeg sikker på at du har hørt om hvordan klorofyll er bra for kroppen din, og har fantastiske antioksidantegenskaper . Vel, det er nøyaktig hvorfor grønn te er så bra for deg. Det har vist seg at en kopp grønn te kamper om 10 kopper vanlig te. Eller, for et annet perspektiv, Matcha grønn te vist seg å ha antioksidant nivåer så mye som seks ganger så mye som finnes i goji bær eller 7 ganger det beløpet som finnes i mørk sjokolade!